7 Aralık 2010 Salı

eTwinning ve biz

      Sonbahardan kışa doğru hızlıca geçtiğimiz şu günlerde yepyeni bir heyecanımız var. Oldukça aktif ve yoğun geçen iki aydan sonra işte güzel bir konuyla yine paylaşımdayım:) 
    
      Haydi başlayalım, bir adım atalım diyerek başlamak zaten işi yarılamaktır düşüncesine bir kez daha ve bu sefer iyice inandım. Çünkü bizim eTwinning projemiz böyle başladı. Bir hafta sonu topu topu bir saat ayırdım ve sonunda bitirdiğimiz güzel bir projemiz oldu. Etwinning projeleri Türkiye'de yeni yeni yayılıyor ve bence çok kolay ve eğlenceli.

      Bizim projemiz : Let's send New Year cards!!! yani Haydi yeni yıl kartı gönderelim!!!Sonra bu projeyi diğerlerinden biraz daha özenli ve farklı kılmak için kartları biz yapalım yani handmade(el yapımı) gözümüzün nuru olsun dedik. Tabii bu fikir için Scrapbooking'i bana tanıtan ve blogunu zevkle takip ettiğim arkadaşım Yasemin'e çok teşekkür ederim. Daha önce öğrencilerime scrapbooking ile ilgili bilgi vermiştim ama sanırım tam oturmamıştı. Oysa kartları hazırlarken nasılda ilgi çekici ve yaratıcı fikirlerle geldiler inanamazsınız!!!





      Sonuçta kartlarımız bitti ve öyle güzel görüntüler ortaya çıktı ki proje ortaklarımız Polonya, Fransa ve Slovakya ile kartlardan bir sergi düzenleyelim dedik. Kendi yaptığımız kartlardan güzel de bir sergi açtık. Proje heyecanı öyle büyüleyici ki tüm okulda esen o harika atmosfer hiç bitmesin istiyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere...
     

Sergimiz


1 yorum:

Herşey paylaştıkça güzelleşiyor. Paylaşımınızdan dolayı kucak dolusu teşekkürler

Buna baktıysan bir de buna bakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...