13 Aralık 2010 Pazartesi

Düğün Telaşı


2011 Düğün hazırlıkları
Düğün, nikah, nişan, kına..vs.vs o kadar çok düşünelecek şey ve o kadar az zaman vardır ki bu telaşlı günlerde. Yanınızda her ne kadar aileniz, dostlarınız olsa bile pek çok şey sizin beğeninize ve seçiminize kalmıştır. Düğünlerin yegane patronu aslında gelinlerdir. Herkes onlara sorar, onlara danışır, onlara gösterir.
Aslına bakarsanız bu telaşlı günler hem zor hemde bir o kadar da keyiflidir. Başta gelinlik olmak üzere yapılması gereken, düşünülmesi gereken onca şeyden ben çok şükür sıyrıldım ama bedelini de 8 kilo ile ödedimJ Blog sayfası kurduktan sonra aklıma neden gelin adaylarına yardımcı olmuyorum ki diye düşündüm. İşte başlıyoruz…
Gelinlik:
Gelinlik seçerken hiçbir genç kız ben şunu istiyorum evet kesin kararlıyım bu olacak diye yola çıkamaz. Tecrübeyle sabittir. Öyle dese bile sonuç aklındakinin tam zıddı olur genelde. Ben her siteye girip her şeye bakıp öyle karar verenlerdendim. Bu yüzden sizlere site adlarını toparlayıp hepsinden bir iki model göstereyim dedim.
Ve bir ipucu bu yıl kesinlikle tek omuzlar modaJ
Tabii ki Türkiye’de gelinliğin merkezi yolunda hızla ilerleyen İzmir’den de bahsetmeden geçilmez. Bu harika modelleri ve daha pek çoğunu diktirebileceğiniz muhteşem modaevleri var İzmir'de. Aşağıda gördüğünüz sitelerden pek çoğunun İstanbul Nişantaşı’nda bayileri var ve gelinlik fiyatları 2000 Euro ile başlıyor ama siz siz olun bütçenizi kısıtlı tutmak için özellikle Kemeraltı ve Hatay’daki modaevlerine bakmadan geçmeyin. Uygun ücretlerle de harika bir gelinliğe sahip olabilirsiniz. Benim bildiğim ve harika dikimler yapan Egecan Moda’ya da uğramadan gelinlik almayın ;)
http://www.sanpatrick.com/





10 Aralık 2010 Cuma

GÜZEL İZMİR



       Güzel İzmir...Güzellerin şehri İzmir...Havasıyla suyuyla, taşıyla toprağıyla  her mevsim ayrı bir güzeldir benim şehrim. Çocukluğum, öğrenciliğim, üniversite yıllarım, aşk dolu yıllar hep memleketimde geçti.
      Şimdi mesleğimi İzmir'de yapamasamda, orda yaşayamasam da hemen her haftasonu ordayım. Nedense her gittiğimde daha bir aşık oluyorum, daha bir seviyorum ben bu şehri. İşte memleketimden birkaç kare...







7 Aralık 2010 Salı

eTwinning ve biz

      Sonbahardan kışa doğru hızlıca geçtiğimiz şu günlerde yepyeni bir heyecanımız var. Oldukça aktif ve yoğun geçen iki aydan sonra işte güzel bir konuyla yine paylaşımdayım:) 
    
      Haydi başlayalım, bir adım atalım diyerek başlamak zaten işi yarılamaktır düşüncesine bir kez daha ve bu sefer iyice inandım. Çünkü bizim eTwinning projemiz böyle başladı. Bir hafta sonu topu topu bir saat ayırdım ve sonunda bitirdiğimiz güzel bir projemiz oldu. Etwinning projeleri Türkiye'de yeni yeni yayılıyor ve bence çok kolay ve eğlenceli.

      Bizim projemiz : Let's send New Year cards!!! yani Haydi yeni yıl kartı gönderelim!!!Sonra bu projeyi diğerlerinden biraz daha özenli ve farklı kılmak için kartları biz yapalım yani handmade(el yapımı) gözümüzün nuru olsun dedik. Tabii bu fikir için Scrapbooking'i bana tanıtan ve blogunu zevkle takip ettiğim arkadaşım Yasemin'e çok teşekkür ederim. Daha önce öğrencilerime scrapbooking ile ilgili bilgi vermiştim ama sanırım tam oturmamıştı. Oysa kartları hazırlarken nasılda ilgi çekici ve yaratıcı fikirlerle geldiler inanamazsınız!!!





      Sonuçta kartlarımız bitti ve öyle güzel görüntüler ortaya çıktı ki proje ortaklarımız Polonya, Fransa ve Slovakya ile kartlardan bir sergi düzenleyelim dedik. Kendi yaptığımız kartlardan güzel de bir sergi açtık. Proje heyecanı öyle büyüleyici ki tüm okulda esen o harika atmosfer hiç bitmesin istiyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere...
     

Sergimiz


Buna baktıysan bir de buna bakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...