12 Mart 2012 Pazartesi

Bu soğuk havalarda BOYUNLUKsuz olmaz

      Eşime ördüğüm yelekten kalan iplerimi değerlendirmek için bir boyunluk öreyim dedim. 3,5 numara şiş ile ördüm boyunluğumu. 40 ilmekten başladım. 20 sıra ördükten sonra 2 sıra haroşa ördüm. Aynı ipi kullanarak kenarlarını tığ ile geçtim.Toplamda 70cm olduğunda bitirip boyunluğumu diktim. İplerime uygun taş desenli iki düğme ile boyunluğumu süsledim.



11 Mart 2012 Pazar

"Yapıyorum Bozuyorum Yapbozumla Öğreniyorum" Klibimiz

Projemiz için hazırladığımız klibimiz...

Yapıyorum Bozuyorum Yapbozumla Öğreniyorum

   Bu yıl başında başladık projemizi şekillendirmeye. Gönüllü öğrencilerimle beraber önce konulara karar verdik. İstedikleri konuyu istedikleri arkadaşları ile birlikte şekillendirmeye başladılar. Oluştururken scrapbooking şablonlarından ilham aldık.



ve bitirdiğimiz posterlerimiz..





Posterlerimizi çerçevelettirip İngilizce sınıfımızın koridoruna astık. Böylece okul koridorlarımızı da  birer materyal olarak kullanmaya başladık. İşte renkli ve öğretici koridorlarımız..




Oluşturduğumuz posterleri 99 parçadan oluşan birer yapboz haline getirdik ve İngilizce derslerimiz için oldukça faydalı yeni bir materyal oluşturmuş olduk. Yapboz yapmayı çok seviyorum ve bunu öğrencilerimle de paylaşmış oluyorum. Bu yeni materyal sayesinde derslerimiz daha eğlenceli ve etkili. Umarım Emepya proje yarışmasında da etkili olabiliriz.










Sonuç : Eğlenerek öğrenen mutlu öğrenciler...




Buna baktıysan bir de buna bakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...