29 Eylül 2010 Çarşamba

İşte Sonbahar


(Benden birkaç fotoğraf)
Gezmek...Deliler gibi, hiçbir şey düşünmeden, elde fotoğraf makinasıyla gezmek...Bazen tek yapmak istediğim bu. Doğada, tarlada, şehrin tam ortasında ya da bir kasabada, köyde, hiç farketmez. Herşeyden, hayatın tüm olumsuzluklarından sıyrılmanın en güzel ve en renkli yolu.
İsteklerimizin çoğu gibi, bende bu isteğime her zaman ulaşamıyorum ama geçen hafta bu fırsatı yarattım. Ne zamandır merak ettiğim bir yerde doya doya doğayla buluştum. Harikaydı. İzmir'de olupta gitmeyen görmeyen var mı bilmem( muhtemelen benim gibi fırsat bulamayanlar vardır), varsa bu harika yeri, tamda bu renk cümbüşü mevsimde kaçırmayın.Aynı zamanda Apart odalarda kalıp daha uzun süreli bu harika yerde zaman geçirilebilir. Bunun için Salihli belediyesi'nden de oldukça faydalı bilgiler alınabilir, benden söylemesi:)))

1 yorum:

  1. sağol canımm. Evet benim çektiğim fotoğraflar bunlar çok amatörüm henüz, öğrenmem gereken çok şey var. Kaleidoscope bir çeşit dürbün canım, içine her baktığında farklı renk ve şekiller görüyorsun. öptümmm

    YanıtlaSil

Herşey paylaştıkça güzelleşiyor. Paylaşımınızdan dolayı kucak dolusu teşekkürler

Buna baktıysan bir de buna bakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...