7 Ağustos 2012 Salı

"Bahçemde Yeşeren Umutlar"

        "Küçük Mucizeler Dükkanı"nı okuduktan sonra Debbie Macomber'in tarzından ne kadar hoşlandığımı ve sanki kitaptaki karakterleri okuyormuş değil de izliyormuş gibi hissettiğimi farkettim.
        Yoğun iş ve ev hayatından vakit buldukça kendimi internete ve kitaplara veriyorum. Ama ne kadar istesem de kitap konusunda istediğim hız ve hazzı yakalayamıyorum. Debbie Macomber'in kitaplarıyla bu isteğimi bir nebze de olsa gerçekleştireceğim artık........Umarım;)
        "Bahçemde Yeşeren Umutlar" en az "Küçük Mucizeler Dükkanı" kadar keyif vericiydi. Kabul etmem gerek ki bu kitaplar, hikayeleri ve konularıyla çok içimizden olsa da güzel bir akşam yemeğindeki mezeler gibi. Çabuk biten ve tadı damakta kalan cinsten. Edebi yönü çok güçlü değil ama şu sıcak ve bunaltıcı yaz günlerinde okumaktan büyük zevk aldım. "Bahçemde Yeşeren Umutlar"ın hikayesi çok akıcı ve Debbie Macomber'in etkileyici bir anlatımı var ki bu yüzden karakterlerin hikayelerini merak ediyorsunuz. Kitap bittikten sonra karakterilerin hala yaşadıklarını, başlarından farklı olayların geçmesini ve başka bir kitapta bu karakterlerin karşınıza çıkmasını umuyorsunuz. Şimdi sırada "Bir Yumak Mutluluk" var. En kısa zamanda "Bir Yumak Mutluluk"u alacağım. Eminim O'da diğerleri gibi akıcı, etkileyici ve keyifli kitaptır.


Arka Kapaktan:

NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ...

2 yorum:

  1. Okumadım henuz ama merak ediyorum cok..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili GülşahElpe kesinlikle okumanı tavsiye ederim. Kısa sürede okuyup bitireceğin ardından da yüzünde gülümseme bırakacak bir kitap. Ben bu ara Gül Limanı Oteli'ni okuyorum. Bitirdiğimde onunla ilgili de bir şeyler yazmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Herşey paylaştıkça güzelleşiyor. Paylaşımınızdan dolayı kucak dolusu teşekkürler

Buna baktıysan bir de buna bakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...