27 Şubat 2012 Pazartesi

"Sleepers" ve "Suskunlar"

      
       Sleepers (Kardeş Gibiydiler) 1996 yapım, senaryosu gerçek bir hikayeden uyarlanma oluğu söylenen iyi bir Brad Pitt, Kevin Bacon, Robert De Niro, Jason Patrick, Dustin Hoffman filmi. İlk izlediğim günü dün gibi hatırlıyorum.Lise son sınıftaydım ve ÖSS gitgide yaklaşıyordu. Filmi şans eseri TRT'nin film kuşağında yakalamıştım. İlk yarıya kadar soluksuz izlemiştim. İkinci yarısı biraz sıksa da izlenmeye değer, akılda kalıcı ve etkileyici bir filmdi. Özellikle ö dönemlerde şanına şan katan Brad Pitt ve Kevin Bacon'ı izlemek çok keyif vericiydi:)
        Şimdilerde, Show Tv ekranlarında Suskunlar dizisi reklamları dönüyor. Dizi reklamını ilk izlediğimde "Sleepers"ın uyarlaması olduğunu anlamıştım. Dizi de Sarp Akkaya, Aslı Enver, Murat Yıldırım,Sedef Avcı gibi yeni dönem oyuncular var.
       Dizinin ilk bölümündeki görüntüler, Radiohead, Black Eyed Peas, Editors, Norah Jones ve Franz Ferdinand gibi dünyaca ünlü sanatçıların kliplerinin görüntü yönetmeni Yon Thomas'a aitmiş.Uyarlama dizileri çok sevmesem ve desteklemesem de bakalım nasıl bir dizi olacak..1 Mart'ı merakla bekliyorum.

2 yorum:

  1. ben de bekliyorum diziyi.. acaba yüreğim dayanacak mı izlemeye..

    YanıtlaSil
  2. o filmi hatırlamak,gerçek olabilme ihtimali bile beni hep üzmüştür. Dizinin ilk bölümü güzeldi ve etkileyiciydi. ben beğendimmm

    YanıtlaSil

Herşey paylaştıkça güzelleşiyor. Paylaşımınızdan dolayı kucak dolusu teşekkürler

Buna baktıysan bir de buna bakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...